Læsetid: 1 min.

Folk

14. februar 2000

John McCain
*Senator John McCains kampagnestab har kastet mad efter journalister på en restaurant i South Carolina. McCains kommentar: "Sådan går det, når man får sine folk fra kriminalforsorgens rehabiliteringsprogram."

Statistikere
*Nu har vi her på stedet i årevis fulgt vennerne på Danmarks Statistik med glubende interesse. I dag er der en chance for at møde dem - de holder pressemøde om undersøgelsen "Danske virksomheders brug af informationsteknologi".

Folkevalgte
*Når man kigger under 'Christiansborg' på dagens Ritzau-liste, læser man: Folketinget. Vinterferie.

Pia Gjellerup
*Erhvervsminister Gjellerup deltager denne mandag i en reception hos Forbrugerrådet. Anledningen er udgivelsen af første nummer af det nye forbrugerblad Tænk og Test.

P.G. Woodehouse
*Denne dag for 25 år siden døde den britiske humoristiske forfatter P.G.Woodehouse. Han strandede i Frankrig under tyskernes indmarch i 1940 og blev under sin internering så gode venner med dem, at han senere fik ry for at være landsforræder. Det var vist nok lidt uretfærdigt - han var blot smådum.

Jens Okking
*Den store europaparlamentariker Jens Okking er i dag i Odense for at åbne sanseudstillingen Dyrejeg - med værker af bl.a. Vagn Lundbye.

Svend Auken
*Forventningerne er sikkert lige så tårnhøje som gæsten, når miljø- og energiminister Svend Auken i dag besøger det danske mindretal i Sydslesvig.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her