Læsetid: 1 min.

FOLK

9. februar 2000

Romano Prodi
*Den tidl. italienske pro-fessor og nuværende EU-Kommissionsformand Prodi aflægger fra i dag et besøg i Letland - et af de lande, der gerne vil indenfor i den europæiske varme.

Poul Nødgaard
*For liebhavere: Kl. 19.00 i aften orienterer Poul Nødgaard, MF for Dansk Folkeparti, om den politiske situation ved et møde i Helligåndshuset (!) i Randers.

Boris Karloff
*Datteren af den længst afdøde Boris Karloff - alle tiders horrorskuespiller - spreder også rædsel, nemlig i Universal Studios kontorer. Hun kræver en erstatning på 10 mill. dollar, idet hun hævder, at filmselskabet bruger faderens image uden at betale royalties.

Richard N. Swett
*I forbindelse med Vejle Amts designår holdes denne onsdag et afslutningsarrangement, hvor De Forenede Staters overordentlige og befuldmægtigede gesandt til Kongeriget Danmark, H.E. Richard N. Swett, at ukendte årsager vil tale.

Margrethe II
*I dag er turen kommet til den udenlandske presse og tv i den række af pressemøder, hofmarskallatet holder forud for Majestætens 60-årsdag i april.

Henning Christophersen
*I dag er der bestyrelsesmøde i Ørstadsselskabet under forsæde af formand Christophersen. Endnu en nervøs dag må forudses for direktionen.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her