Læsetid: 1 min.

FOLK

7. februar 2000

Søren Ryge Petersen
*Historiens vingesus: denne mandag er det nøjagtig fem år siden, den kendte havemand og tv-personlighed Søren Ryge Petersen blev dømt for et uautoriseret duedrab.

Stormflodsrødder
*Medlemmerne af Stormflodsrådet mødes i dag i København for at afgøre, om der var stormflod 29.-30. januar. Hvordan afgør man mon sådan noget? Stemmer man om det?

Hans Skov Christensen
*Dansk Industris direktør, kronikskriveren Hans Skov Christensen, er blandt de optrædende i dag ved et arrangement i dag i Den Danske Publicistklub om "Angsten for det ukendte".

Grevinden af Wessex
*Hendes Britanniske Majestæts seneste svigerdatter, Grevinden af Wessex, har udsendt en beklagelse af det 'fejlskøn' hun har begået ved at bære en hat af ræveskind offentligt under et besøg i Schweiz. Beklagelsen menes at stille dyrevenner og anti-pels-aktivister tilfredse.

Husmænd
*Dansk Familielandbrug holder i dag landsmøde i Nyborg. Medlemmerne er det, man historisk har betegnet som husmænd.

Sara Jane Olson
*Ved en domstol i Los Angeles indledes i dag sagen mod den 52-årige husmor Sara Jane Olson. Hun er sigtet for forbrydelser, hun skal have begået for 25 år siden som medlem af byguerillaen Symbionese Liberation Army.

P. Nyrup Rasmussen
*I disse tider taler alle om "værdier". Det gør Landsfaderen også ved et møde i aften på Gerlev Idrætshøjskole om "Danske værdier i det europæiske samarbejde."

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her