Læsetid: 1 min.

FOLK

5. februar 2000

Lars von Trier
*Som omtalt på kultursiderne i går, udsender Gyldendal en dansk-engelsk doko-tegneserie af Jakob S. Boeskov om Lars von Triers liv og værker. Den hedder The Egghead Trap. Herefter kan det vel ikke være injurierende at kalde hr. von Trier for en tegneseriefigur?

Musikere
*Lørdag holder Randers Byorkester den første af tre grøntsagskoncerter i Helligåndshuset i Randers. Grøntsagskoncerter???

Gud
*Lørdag har Caféteateret i København premiere på Falck Richters forestilling Gud er en DJ. Teologien gør da også stadig nye opdagelser.

Sussie og Ingolf
*Søndag overrækker Julemærkemarchens protektorer, grevinde Sussie og grev Ingolf, overskuddet fra marchen til julemærkehjemmet Skælskør i byen af samme navn.

Jerry Lee Lewis
*Rock'n'roll-sangeren og -pianisten Jerry Lee Lewis er indlagt på et hospital i Mississippi. Han fik en voldsom allergisk reaktion på en indsprøjtning, han fik efter at have skåret sig på en kniv i hjemmet i Nesbitt, Miss.

ABBA
*Om ABBA's nej til et tilbud om 1 milliard dollar (sic!) for at gøre come back siger Benny Andersson: "Det er en pæn sjat penge at sige nej til, men vi syntes ikke lige, det var os."

Naomi Campbell
*Supermodellen Naomi Campbell vil ikke længere optræde på Londons og New Yorks catwalks.
Den 29-årige Campbell siger, at hun føler sig lidt stresset.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her