Læsetid: 1 min.

FOLK

4. februar 2000

Sergej Bubka
*Den ukrainske stangspringer gjorde onsdag aften comeback efter 17 måneders pause ved det store indendørsstævne i Valencia. Torsdag meldte verdensrekordholderen så ud, at det snart er slut med de store spring. "Jeg har kurs mod Sydney - derefter er det slut," lød beskeden fra Bubka, der altså agter at stoppe efter september måneds OL.

Kim Milton Nielsen
*Det europæiske fodboldforbund udpegede torsdag 30 dommere, hvorfra man forventer at udtage de neutrale opmænd, der skal passe fløjten ved EM-slutrunden til sommer i Holland og Belgien. Blandt de 30 er danskeren Kim Milton Nielsen.

Århus-fusionister
*Faxe Kondi®Superliga-klubben i fodbold AGF er på vej til at købe den konkurrerende århusianske 1. divisionsklub FC Aarhus, som så skal være satellitklub til AGF. Overtagelsen sker efter at Aarhus Fremad for nylig skiftede navn til FC Aarhus i forbindelse med et mislykket fusionsforsøg med Århus-klubben Skovbakken. Handlen er afhængig af, at DBU godkender købsaftalen.

Jens Jessen
*Mens inkarnerede AaB'ere begræder anførerens snarlige farvel, meddeler denne, at han fortsætter karrieren for FC Midtjylland pr. 1. juli, når hans kontrakt i det nordjyske udløber. Til den tid er midtjyderne utvivlsomt rykket op i Faxe Kondi®Superligaen.

Richard Møller Nielsen
*Trænergeniet fra Over Holluf har netop overtaget ansvaret for det israelske fodboldslandshold. Det sker samtidig med, at en undersøgelse fastslår, at der var call girls på hotelværelserne, da israelerne i november forberedte sig på 5-0-ydmygelsen i EM play off-kampen i Tel Aviv. Undersøgelsen anbefaler, at fire unavngivne landsholdsspillere udelukkes fra landsholdet.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her