Læsetid: 1 min.

FOLK

1. februar 2000

Sydney Pollack
*Den amerikanske filminstruktør Sydney Pollack er blevet kvæstet ved et trafikuheld i Los Angeles. Han kørte på noget i den by så eksotisk som en cykel.

Niels Pontoppidan
*Senest i dag skal præsidenten for Højesteret, Niels Pontoppidan, have et brev fra sine dommerkolleger med en oversigt over deres bierhverv. De skulle efter sigende være utallige for disse flittige folk.

Pet Shop Boys
*De populære dyrehandel-drenge giver i aften koncert for et talrigt publikum i Valbyhallen i København.

Frank Dahlgaard
*Den eks-konservative løsgænger, journalist Frank Dahlgaard, står i dag bag en forespørgsel i Folketinget til undervisningsministeren om bedre undervisningsbetingelser i folkeskolens normalklasser.

Peter Mogensen
*Statsministerens højre hånd - manden, der fik nok sekretariatschef Peter Mogensen holder
i dag afskedsreception i Statsministeriets spejlsal, inden han søger nye græsgange indenfor det private erhvervsliv.

Harry Blomberg
*Det er i dag 50-årsdagen for den svenske forfatter Harry Blombergs død. I et omtumlet liv nåede Blomberg at være ekstrem socialist, ditto nationalist og tilhænger af Moralsk Oprustning.

Richard Møller Nielsen
*Efter en tid i det finske tiltræder vor tidligere landstræner, det fynske bøgetræ Richard Møller Nielsen, denne tirsdag et job som landstræner i fodbold i Israel.

Man har en mening
*Ekstra Bladet varmer nu stort op til en eventuel boksekamp i København mellem Brian Nielsen og ex-champion Mike Tyson. Den 15. januar skrev bladets sportsredaktør ellers i en helsides kommentar, at Brian legede med døden og intet havde at gøre i en ring mod de store drenge som bl.a. Mike Tyson.

Redigeret af Flemming kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her