Læsetid: 1 min.

Folk

18. februar 2000

Peter Schmeichel
*Vor højtråbende landsholdsmålmand holdt næsen forsvarligt rød, da han onsdag kastede glans over dronningetræffet i London. Godt gået af andengenerationsindvandreren, der i britisk presse stadig kaldes The Great Dane. Ikke, Pia? Piaaaa?

Masashi
*Den japanske fodboldspiller indskrev sig onsdag i sportens annaler, da han scorede ægte hattrick på bare to minutter og 15 sekunder. Det skete inden for de første fire minutter i Japans kamp mod Brunei i Asian Cup. Japan vandt med 9-0. Dermed slog Masashi englænderen George Halls 62 år gamle rekord. Hall scorede tre gange på tre minutter og 30 sekunder i en landskamp mod Irland i 1938.

Racistiske tilskuere
*Den romerske fodboldklub Lazio er idømt en bøde på 75.000 kr., fordi klubbens fans buhede kraftigt, hver gang tre mørke Parma-spillere rørte bolden i de to klubbers opgør søndag aften.

Dopingjægere
*IOC advarer nu alle potentielle EPO-misbrugere om, at forskere i flere lande arbejder på højtryk for at finde en effektiv metode til at spore det præstationsfremmende middel inden OL-åbningen 15. september i Sydney. Mon de når det?

Stan Collymore
*Blot en uge efter at den engelske fodboldspiller og skandalemager tiltrådte i Leicester, idømte klubben ham en bøde på to ugers løn, efter at han på en træningslejr i Spanien skabte postyr ved at sætte gang i en brandslukker på en bar.

Paul Gascoigne
*Middlesbroughs kontroversielle midtbanespiller brækkede mandag en arm i Premier League-opgøret mod Aston Villa. Gascoigne, der var med i fra start for første gang i to måneder, forsøgte at smadre en albue op i ansigtet på en modspiller, men var åbenbart så meget ude af træning i denne specialitet, at det gik ud over ham selv.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her