Læsetid: 1 min.

Bill Evans for big band

13. marts 2000

*I midten af denne måned søsætter Radioens Big Band et nyt, ambitiøst program, en koncert udelukkende med musik knyttet til den store pianist Bill Evans, som døde for 20 år siden. Evans var, foruden en af jazzens betydeligste klaverkunstnere, også en produktiv komponist, og en række af de bedste stykker, af ham selv og andre, som indgik i hans repertoire, er nu blevet arrangeret for radiobigbandet. Programmet præsenteres i Dronningesalen på Det Kgl. Bibliotek onsdag den 15. marts kl. 20 og kan desuden høres dagen før på Stars i Vordingborg og dagen efter, på El-Værket i Holbæk. ew

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her