Læsetid: 1 min.

FOLK

28. marts 2000

Willie Fulgear
*Den amerikanske klunser William Fulgear, som fandt årets Oscar-statuetter i en skraldecontainer, har fået en findeløn på 50.000 dollar fra transportfirmaet Roadway Express. "Hvis nogen siger, at ærlighed ikke betaler sig, så send dem til mig," siger den glade finder.

Dronning Ingrid
*Ingen nogenlunde flittig medieforbruger vil være i tvivl, men: denne tirsdag fylder Hendes Majestæt Dronning Ingrid 90 år. Garden vil være i galla.

Sadako Ogata
*FN's japanske højkommissær for flygtninge er i dag på et relevant arbejdsbesøg i Albanien.

P. Nyrup Rasmussen
*Iført sin nye næse orienterer Landsfaderen i dag Europaudvalget om EU-topmødet i Lissabon. Han vil sikkert denne gang gøre sig ekstra umage. Det udenrigspolitiske nævn har samme topmøde på dagsordenen.

Langelændere
*Denne tirsdag er der folkeafstemning på Langeland om en eventuel sammenlægning af øens tre kommuner - Rudkøbing, Tranekær og Sydlangeland.

Garder
*Den meget omtalte livgardist af hunkøn, som sideløbende med den militære karriere også drev escortvirksomhed, folder sig ud uden uniform i denne uges udgave af mandebladet Ugens Rapport.

Jens Kramer Mikkelsen
*Den københavnske bykonge åbner i eftermiddag en udstilling af tegninger, der viser børns syn på døden. Den kan ses på hans rådhus i København.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her