Læsetid: 1 min.

FOLK

13. marts 2000

Pia Gjellerup
*Erhvervsminister Gjellerup deltager i dag i en erhvervskonference i Aabenraa med emnet "Dansk eksport til Tyskland." Snart kan den vel afregnes i euro.

Maria Hørby
*Den charmerende tv-meteorolog Maria Hørby med det kærligt mente tilnavn "Vejrnegeren" har haft orlov, men vender fra 27. marts tilbage til skærmen. Det ser vi frem til, selv om vejret næppe bliver bedre af den grund.

Finner
*Det er denne mandag 60 år siden, vinterkrigen mellem Finland og Sovjetunionen sluttede. En del danskere gjorde krigen med på finsk side. Det endte med, at Finland mistede Det karelske Næs, Vyborg og Kuolajärvi.

Billy Joel
*Sangeren og sangskriveren Billy Joel rådgiver The Smithonian i Washington, som fejrer pianoets 300 års jubilæum. Billy får også en medalje for sin indsats for at fremme instrumentets popularitet.

Mel C
*Mel C fra Spice Girls antyder over for Sky Television, at kryddersildene måske vil gå hver til sit. Mel C, der ofte omtales som "dén, der kan synge", sagde, at hun nyder at dyrke sin solokarrierer

Ivo Andric
*Det er 25-årsdagen for den jugoslaviske forfatter Ivo Andrics død. Det var en af de større overraskelser, da han i 1961 fik Nobelprisen i litteratur, bl.a. for romanen Broen over Drina.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her