Læsetid: 1 min.

FOLK

21. marts 2000

Johannes Poul
*Pavens messe i Galilæa på fredag vil kunne ses på www.net2gether.com. Faktisk kan man følge hans pilgrimsfærd til det hellige land hele ugen på samme Internet-adresse.

Helle Degn
*Endnu et møde med verdenspressen er i vente for den danske formand for OSCE's parlamentariske forsamling. Hun skal - som ved parlamentsvalget i december - lede OSCE's delegation af observatører ved præsidentvalget i Rusland den 26. marts.

David Beckham
*Han er sgu sin egen: Fodboldspilleren, hvis bedre halvdel er Victoria "Posh Spice" Adams, har klippet sit sponserede blonde hår af. Kronragningen kostede ham efter sigende godt 3.000 kr.

Jens Stoltenberg
*Norges ny statsminister, Arbeiterpartiets Jens Stoltenberg, vil videreføre den
omstridte værdikommission, som han har arvet efter sin kristelige forgænger Kjell Magne Bondeviks regering. Spørgsmålet er, om han vil rette sig efter konklusionerne.

Geri Halliwell
*Så fat det dog: Hun er ikke færdig! Den tidligere Spice Girl har opnået sin tredje placering som nummer et på den britiske hitliste med sangen Bag It Up.

Elizabeth
*Også med på dotcom-beatet (i lighed med paven): Den 73-årige britiske dronning har brugt over en million kroner af sin personlige formue på at købe aktier i Internet-selskabet Getmapping.com

Redigeret af Henrik Brun

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her