Læsetid: 1 min.

FOLK

18. marts 2000

Johannes V. Jensen
*Limfjordsegnens Litteratur Samvirke og Farsø Bibliotek holder lørdag et forum i Nykøbing Mors om Johannes V. Jensens Kon-gens Fald - af flere aviser kåret som det 20. århundredes vigtigste danske roman.

Margrethe II
*Hendes Majestæt Dronningen overværer i aften en gallaforestilling hos Kongelig Mayestaits Acteurs. Det kan jo ikke passe bedre.

Holger Kallehauge
*Landsdommer Holger Kallehauge fylder lørdag 65 år. Kallehauge, som selv er lam, har gjort en betydelig indsats for danske handicappede medborgere.

Johannes Rau
*Den tyske præsident Johannes Rau er blandt deltagerne, når en såkaldt broderskabs-uge til fremme af samarbejdet mellem jøder og kristne søndag indledes i Køln.

Jesper Koch
*Den danske kok Jesper Koch (sic!) deltager denne weekend i EU-mesterskabet i gastronomi - Challenge Européen de la Gastronomi - i Bordeaux.

Anja Andersen
*Den danske håndboldfurie udtaler til Berlingske Tidende om sit forhold til træner Ulrik Wilbek: "Jeg synes, det var utroligt udfordrende at samarbejde med Ulrik. Men det fandt jeg først ud af de sidste par år. I starten syntes jeg, han var skideirriterende og dum i hovedet."

Brian Holm
*Cykelrytteren Brian Holm kårer søndag Årets Pibemand. Det foregår i forbindelse med de danske mesterskaber i langtidspiberygning i Idrætshuset i København.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her