Læsetid: 1 min.

Går Blair på barsel?

25. marts 2000

*Den britiske premierminister, Tony Blair, står over for et af de 'svære valg', som han ofte taler om. Hans hustru, Cherie Booth, udtrykte for nylig i en tale til sagførerkolleger sin begejstring over, at den finske premierminister, Paavo Lipponen, tog en uge barselsorlov, da han for nylig blev far igen. Tony og Cherie venter barn til maj. Tony Blair er nu kommet under pres fra diverse græsrødder, kvindeorganisationer og pressen - foruden formentlig sin hustru - for at følge Lipponens eksempel. Blair har sagt, at han vil tage beslutningen inden for de næste par uger. beb

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu