Læsetid: 1 min.

Konservativ kandidat trækker sig

6. marts 2000

*Magtkampen hos de tyske konservative går videre - men uden Volker Rühe. "Hvad mig angår, står jeg definitivt ikke til rådighed som CDU-formand," siger han til Welt am Sonntag. Volker Rühe har trukket sig efter valgnederlaget i Slesvig-Holsten sidste uge og støtter nu den 70-årige Kurt Biedenkopf, ministerpræsident i delstaten Sachsen. Biedenkopf betragtes - i kraft af sin alder - som en overgangsfigur, modkandidaten Angela Merkel står for fornyelse af det skandaleramte parti. Indtil videre har ingen af de to officielt erklæret sig som formandskandidater.wpr

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her