Læsetid: 1 min.

TEMA

30. marts 2000

Patent på liv

*Egentlig kørte det på skinner. Danmark var i modsætning til Holland, Norge og Italien - klar til at implementere EU direktivet om regulering af patenter på menneskelige gener inden fristens udløb den 30. juli. Men nu har erhvervsminister Pia Gjellerup bedt Det Etiske Råd om en kommentar. Sagen haster, hvis fristen skal nås. Information sætter fokus på, hvor gearet Rådet er til at udtale sig i det komplicerede spørgsmål om patentretten til livets byggeklodser

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu