Læsetid: 1 min.

FOLK

4. april 2000

Ritt Bjerregaard
*Fødevareminister Bjerregaard deltager denne tirsdag i en debat over emnet "Mad eller manipulation," Det foregår hos konkurrenterne på dagbladet Aktuelt.

Laetitia Casta
*Den franske model og skuespiller, som sidste år blev valgt som den nye Marianne, Frankrigs nationalsymbol, er gået i skattely i - England.

Slikmunde
*Københavns Bagerlaug står bag et kageorgie på Københavns Rådhus i eftermiddag, hvor 10.000 konditorkager kan besigtiges og
siden fortæres.

Marianne Jelved
*Økonomiminister Marianne Jelved er også ude omkring for at sælge den fælles valuta til skeptiske danskere. I dag går det ud over medlemmer af Dansk El-forbund i København.

Margrethe Vestager
*Undervisningsministeren er i dag i samråd om (gen)indførelse af filosofikum på de videregående uddannelser. Den aldrende rubrikbestyrers beskedenhed hindrer ham i at fortælle, hvilken karakter han fik til filosofikum.

Leonard diCaprio
*Matinéidolet har hovedrollen i filmen The Beach, som i dag vises for pressen. Under optagelserne blev han og filmen grundigt upopulær hos strandens normale indvånere, som beskyldte dem for at ødelægge miljøet.

Roman Polanski
*Polske akademikere har modsat sig, at filminstruktøren får en polsk æresdoktorgrad. Den polskfødte Polanski er uværdig dertil efter noget snavs for en del år siden om kønslig omgang med mindreårige, mener de.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her