Læsetid: 1 min.

FOLK

1. april 2000

Prins Charles
*Den britiske tronarving har haft en række europæiske køkkenchefer til frokost. Han spiste bare ikke noget, fordi han har indledt en religiøs faste op til påsken.

Desmond Llewelyn
*Skuespilleren Desmond Llewelyn - Q i filmene om agent 007 James Bond - er blevet mindet ved en gudtjeneste i London. Til stede var blandt andre Roger Moore og den gamle gyserskuespiller Christopher Lee.

Kjeld Søndergaard
*Et budskab fra vor sponsor: Søndag kl. 11.00 taler reklamebureaudirektøren Kjeld Søndergaard i Hellerup Kirkes sognegård om emnet "Visioner for kirken i København og Danmark - er gudstjenestens form og sprog uforståelige for det moderne samfund?"

Inger Christensen
*Palæ Bar i København holder kulturelle søndagssoiréer, og denne søndag skulle man efter planen kunne høre ingen ringere end digteren Inger Christensen. For at ingen skal gå forgæves: Det er udsat til søndag 9. april.

Politifolk
*Gladsaxe politi fejrer 40 års jubilæum lørdag. der er åbent hus, og man kan frit forlade stedet efterfølgende.

Iben Hjejle
*De amerikanske aviser har roser til Iben Hjejle for hendes Hollywood-debut som Laura i Stephen Frears-filmen High Fidelity, der havde USA-premiere fredag. New York Post betegner Hjejles spil som "fængslende".

Brian Nielsen
*Ifølge Ekstra Bladet har skrækkelige Mike Tyson mødt Super Brian Nielsen i McCarran International Airport i Las Vegas. Her skal Tyson have udtrykt interesse for at møde Brian på dansk jord til sommer.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her