Læsetid: 1 min.

FOLK

22. april 2000

Jytte Andersen
*By- og boligminister Jytte Andersen åbner lørdag en udstiling af Dronningens gobeliner på Christiansborg.

Leif Bork Hansen
*Påskedag er det pastor Leif Brok Hansen, der træder op i Brokhovedernes vagtparade på Cap Horn i Nyhavn, København. Pastoren taler 'Om lov og ulydighed'.

William Wordsworth
*Søndag er 150-årsdagen for William Wordsworth's død. Han regnes for indbegrebet af den engelske romantik - og rubrikbestyreren husker, at han var oppe i et af hans digte til studentereksamen.

Oprah Winfrey
*Den amerikanske talk show-vært Oprah Winfrey er en varm forkæmper for ytringsfrihed. Dog indeholder hendes kontrakt en passus, der på livstid forbyder ansatte i hendes arbejdsgiveres produktionsselskab at tale eller skrive om hendes forhold - private såvel som professionelle.

Leonardo diCaprio
*Matinéidolet diCaprio, hvis seneste film The Beach bragte ham i karambolage med indfødte miljøforkæmpere ved bemeldte strand, er ironisk nok æresformand for Jordens Dag.

Bjørn Lomborg
*Her på Jordens Dag blot dette: er det ikke snart længe siden, vi har hørt noget til ham?

Peter Belli
*Storestrøms Amt - der kalder sig for 'Grønt Amt' - står bag en Jordens Uge, som kulminerer lørdag på Jordens Dag med et stort arrangement på Svend Heinild Centret i Vordingborg. Det er for hele familien, og der er underholdning ved bl.a. Ulven Peter.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu