Læsetid: 1 min.

Fuld gas frem og bremsen i

26. april 2000

*Man behøver ikke at være to til en ordentlig diskussion - én kan være rigeligt: Den tyske miljøminister Jürgen Trittin (De Grønne) tog i påsken fat på det meget prekære spørgsmål om hastighedsgrænser: "Med hastighedsgrænser kan vi komme nærmere vort mål om klimabeskyttelse," sagde han til Bild Zeitung, og jordede sig selv i Tagesspiegel dagen efter: "Jeg har forlængst opgivet, at doktorere på det tyske folks tvangsneurose." Anden påskedag meddelte hans ministerium, at citatet i Tagesspiegel ikke skulle forstås derhen, "at hastighedsgrænser er taget af bordet."wpr

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her