Læsetid: 1 min.

Jack The Ripper går igen

6. april 2000

De amerikanske instruktør-brødre Allen og Albert Hughes (Menace II Society, Dead Presidents) er på vej med en filmatisering af Alan Moore og Eddie Campbells fremragende og gigantiske grafiske roman, From Hell, der handler om Victoria-tidens London, jagten på ludermorderen Jack the Ripper og kommer med en mulig løsning på gåden om Rippers (royale?) identitet. Filmversionen, der tegner meget spændende, får Johnny Depp og muligvis Heather Graham (Boogie Nights) i to af hovedrollerne. Depp skal spille Scotland Yard-politimanden, der forsøger at fange Jack the Ripper, mens Graham, i fald hun siger ja, skal spille en af de prostituerede, den bestialske morder stræber efter livet. CMC

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu