Læsetid: 1 min.

Lidt mindre hemmelig

15. april 2000

*I løbet af sommeren bliver det muligt for lidt flere danskere at gå i seng til "Deadline". Kulturministeriet og Telestyrelsen har nemlig givet DR tilladelse til at distribuere DR 2 på de ledige lokale tv-kanaler i Hadsund, Mariager, Silkeborg, Esbjerg, Kalundborg, Slagelse, Nakskov, Køge, Storkøbenhavn, Rønne og Nexø. De heldige vindere vil endvidere blive beriget med radiokanalen DR Klassisk, hvis de klistrer sig til DR 2's programoversigtsbillede i dagtimerne. mühl

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu