Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

28. april 2000

Ole Mørch
*AB-træneren blev torsdag fyret med øjeblikkelig virkning. Ifølge AB's administrerende direktør, Per Frimann, er årsagen manglende stabilitet i holdets præstationer og utilfredsstillende forhold mellem træner og spillere. "I al beskedenhed kan man sige, at jeg har skabt nogle resultater, som ikke er set i klubben i over 30 år," lyder det fra en tydeligt skuffet, men fattet Ole Mørch.

Roberto Baggio
*Den 33-årige tidligere verdensstjerne meddeler, at han slutter i Inter. Men Baggio tilføjede, at han håber på at spille for barndomsklubben Vicenza sammen med sin lillebror Eddy i næste sæson.

Massefyrede
*Efter skuffende resultater i VM-kvalifikationskampene har Kenyas fodboldforbund fyret træneren og hele landsholdet. Christian Chukwu, træner fra Nigeria, og hele hans stab er fyret efter, at Kenya blev erklæret som taber af påskens kamp mod Malawi, der førte førte 2-0, da kampen blev afbrudt p.g.a. tilskuertumulter.

Martina Navratilova
*I en alder af 43 planlægger den tjekkoslovakiskfødte stjerne et comeback til Wimbledon-turneringen i tennis. Navratilova kan tangere Billie Jean Kings rekord på 20 titler, dersom hun skulle vinde årets damedouble sammen med makkeren, Mariaan de Swardt fra Sydafrika.

Stig Tøfting
*AGF frikøbte torsdag landsholdets midtbanebulldozer fra MSV Duisburg. Tøfting tørner allerede ud for GF'erne, når Esbjerg kommer på besøg søndag, og får dermed sit tredje comeback hos klubben i et karriereforløb, der hedder AGF, Hamburger SV, AGF, OB, AGF, MSV Duisburg, AGF.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her