Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

7. april 2000

Sepp Blatter
*FIFA-præsidenten mødes i næste uge med repræsentanter for EU for at diskutere den såkaldte Bosman-doms indvirkning på tilstandene i europæisk klubfodbold. Blatter ønsker, at EU går med til en begrænsning af udenlandske spillere på et klubhold, så der fremover skal være mindst seks spillere fra en klubs hjemland på banen ad gangen. Hvad mon de siger til det i Chelsea?

Jørn Ravnholt
*Danmarks Idræts-Forbund har for tredje gang udtaget idrætspsykolog Jørn Ravnholt til den danske OL-stab. Ravnholt fungerer til dagligt som idrætspsykolog under Team Danmark. Han var også med det danske OL-hold i 1996 og 1992.

Ali Dael
*Iranske Ali Daei, der til dagligt optræder for tyske Hertha Berlin, blev torsdag af det asiatiske fodboldforbund (AFC) udnævnt til årets fodboldspiller i Asien . Hos kvinderne gik æren til Kinas Sun Wen.

Carlos Roa
*Den argentinske fodboldmålmand trak sig tilbage fra fodbolden sidste år i forvisning om, at Jorden ville gå under ved årtusindskiftet. Det blev heldigvis ikke til noget i denne omgang, så nu er Roa atter mellem stængerne i Real Mallorca.

Hans Eklund
*Viborgs svensker scorede fem gange i Sundby Idrætspark, da jyderne onsdag vandt hele 9-3 over Fremad Amager i 5. runde af landspokalturneringen .

Line Daugaard
*Ikast-Bording-venstrefløjen blev Sorteper, da håndboldlandstræner Jan Pytlick torsdag valgte venstrefløjs-rivalerne Anette Hoffmann og Christina Roslyng til holdet, der lørdag spiller EM-play-off kamp mod Slovakiet.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her