Læsetid: 1 min.

FOLK

8. maj 2000

Jytte Andersen
*By- og boligminister Jytte Andersen uddeler i dag diplomer til de første kandidater fra en ny uddannelse - nemlig til bydeludviklere.

Torben Lund
*MEP Torben Lund, den tidligere minister, der kom ud af skabet, deltager i aften i et møde i Landsforeningen af Bøsser og Lesbiske i Århus.

Terence Conran
*Kongen af det engelske fusionskøkken, Terence Conran, som også har sine disciple her til lands, har åbnet sin første restaurant i New York. Den hedder Guastavino's og ligger i 59th Street. Madanmelderen i International Herald Tribune er ikke imponeret.

Fjekræavlere
*På Hotel Pejsegården i Brædstrup er der denne mandag generalforsamling i organisationen Dansk Erhvervsfjerkræ. Vi formoder, at det er fjerkræets ejere, der mødes.

Poul Schlüter
*En mærkedag i nyere dansk politisk historie. I dag er det ti år siden, daværende statsminister Schlüter bøjede sig for et krav fra et flertal uden om regeringen og iværksatte den dommerundersøgelse af tamil-sagen, som skulle føre til hans regerings fald.

Jægere
*Elietesoldaterne fra Jægerkorpset holder fra i dag en øvelse, hvori indgår landsætning af tropper fra vandsiden på Sydsjælland og Lolland-Falster. Hvor mon de skal forestille at komme fra i disse tider?

Newt Gingrich
*Den nyskilte, førhen så magtfulde republikanske politiker Newt Gingrich gifter sig til sommer med skilsmissens umiddelbart udløsende årsag, den 33-årige Callista Bisek.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her