Læsetid: 1 min.

FOLK

24. maj 2000

Dolly Parton
*Skuespilleren og country-stjernen Dolly Parton udtrykker håbet om, at Jane Fonda efter sin skilsmisse
vil vende tilbage til det hvi-de lærred. Parton og Fonda spillede sammen i komedien Nine to Five.

Jean-Claude Crochard
*Direktøren for Paris' førende forretning for gourmet'er, Fauchon, er ikke glad for den publicity, forretningen får pt. Den skyldes et billede af to mus, der delikaterer sig i udstillingsvinduet efter lukketid.

Viggo Mollerup
*Fra dagens fødselsdagsliste vælger vi den fhv. generalsekretær for Folkekirkens Nødhjælp, Viggo Mollerup. Han bliver 70 år.

James Brown
*Der rettes nu beskyldninger om sexchikane mod "The Godfather of Soul".
En tidligere assistent hævder, at hun blev fyret, fordi hun afviste Browns tilnærmelser. Det vil hun have over en mill. dollar i erstatning for.

Von Trier og Björk
*Historierne om det stormfulde forhold mellem vore to prisvindere under optagelserne af Dancer in the Dark er nu også nået USA, hvor International Herald Tribune bruger fire spalter på dem.

Henning Prins
*Måske vor flittige læserbrevskribent og debattør skal have skolepenge tilbage? "Når man ser ind i hans stirrende lyseblå øjne, ser man en Savonarola, der lægger an til tænding af heksebålet", skrev han forleden om en af sine yndlingsaversioner. Måske var der tale om selvantændelse - i alt fald var det Girolamo Savonarola, som selv blev hængt og brændt 23. maj 1498 i Firenze.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her