Læsetid: 1 min.

FOLK

23. maj 2000

Jimmy Carter
*Eks-præsident Carter har solgt sine erindringer om en opvækst i Georgias landdistrikter til forlaget Simon & Schyster. Der tales om et honorar på omkring 2 mill. dollar.

Christine Antinori
*Den tidligere prinsesse af SF optræder i dag i sin nye rolle som sekretariatschef i Forbrugerinformationen. Hun skal kommentere brancheforeningen Dansk Handel & Services forbrugerpolitiske udspil.

Lars Berendt
*Dansk Boldspil Unions informationschef fortæller denne tirsdag på Hotel Marina i Vedbæk om DBUs forberedelser til den forestående EM-slutrunde i fodbold i Holland/ Belgien.

Michael Lohse
*Forfatteren og juristen Michael Lohse udgiver i dag spændingsromanen "Farligt møde i Havana", som blander fact og fiktion. Deri kan man blandt andre støde på Asger Jorn, Björn Afzelius, Papa Hemingway og kammerat Fidel.

Margrethe og Henrik
*Hendes Majestæt Dronningen og Prinsen indleder i dag et statsbesøg i Rumænien. De kan dog af nærliggende årsager ikke træffe den Nikolae Ceausescu, som under sit besøg her fik Elefantordenen.

Sindslidende
*Fordi man har en lidelse i sindet, kan man godt dyrke sport. På Den Jyske Idrætshøjskole i Vejle indledes i dag en Idrætsfestival for sindslidende.

Lone Dybkjær
*Den radikale politiker og MEP, civilingeniør Lone Dybkjær, fylder i dag 60 år. Hun er som sikkert bekendt gift med Landsfaderen.

Redigeret af Flemming Kyed

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu