Læsetid: 1 min.

Henrik Ruben Genz suser videre

12. maj 2000

*En af de danske spillefilm, man ser frem til med størst spænding, er Henrik Ruben Genz' debut Øresus, en vemodig dogme-komedie. Genz blev i foråret Oscar-nomineret for novellefilmen Bror min bror, og hele hans kort- og dokumentarfilmvirke har været mere end lovende: faktisk lysende talentfuldt. - Øresus, der senest går i gang til august, har Jesper Asholt (fra Mifunes sidste sang) i hovedrollen som en kørelærer, der har svært ved at komme i kontakt med de mange dejlige piger, han lærer at køre bil. For manuskriptet står nordmanden Erlend Loe.Pim.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu