Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

5. maj 2000

Marco Pantani
*Det italienske cykelfænomen stiller definitivt ikke op i årets udgave af Giro d'Italia, der starter næste lørdag. Pantani blev sidste år smidt ud af løbet morgenen før næstsidste etape, da han havde en 'sundhedsmæssig farlig' hæmatokritværdi. På det tidspunkt havde han et forspring på over fem minutter til toeren.

Martin Lohse
*Onsdagens fodboldslag om Lolland-Falster var udsat for stor opmærksomhed. Til Danmarksseriekampen mellem Nykøbing Falster Alliancen og Døllefjelde/Musse troppede ikke færre end 2.145 tilskuere op; de så hjemmeholdet vinde 1-0 på et mål af Martin Lohse.

Hyperligaister
*Så er den rigtige fodboldsæson indledt. I de københavnske dagblades Hyperliga spillede Politiken og Levende Billeder United torsdag 4-4, mens Information markerede bladets 55 års fødselsdag med en 3-1-sejr over Ekstra Bladet.

Miklos Molnar
*Den danske landsholdsangriber har fået en flyvende start på sit ophold hos Kansas City Wizards i USA. Molnar har scoret fem mål i de seks første kampe i MLS-ligaen, og hans succes har nu resulteret i, at han er blevet kåret som månedens spiller i april.

FCK'ere
*Fodboldfirmaet har stik mod alle forventninger (også deres egne?) vundet hele to turneringskampe i rad og række. Kan det mon blive et formidabelt hat-trick, når velspillende AaB kommer på besøg i Parken søndag?

Brian Steen Nielsen
*Den internationale spillerbørs sætter AB's landsholdsspiller i forbindelse med engelske Derby, og Nielsen har da heller ikke lagt skjul på, at han gerne vil ud. AB skal være interesseret i et salg, idet klubben står og mangler penge.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her