Læsetid: 1 min.

Desinfektion af penge

17. juni 2000

Hvem har skrevet dagens tekst?

FORMAT - SOMMERTILLÆSG

Litteraturquiz
"Før far gik over til spritten som desinficeringsmiddel, havde han anvendt lysol, også til mundskylning, men det var han holdt op med efter en gang at være kommet til at bruge koncentreret lysol til at skylle mund med i stedet for den fortyndede opløsning. I lysol-perioden, der faldt i mine tidligste år, havde jeg en dag afstedkommet opstandelse ved at klatre op og åbne badeværelsesvinduet, i hvis karm adskillige hundrede- og andre lapper lå til tørre efter lysolbehandling. En frisk vind førte dem ud over nabohaverne, og kun en del af dem blev indfanget af mor og Mørck. Far betragtede det som et udslag af min ubevidste trang til at være med til at sprede
familiens jordiske gods."

mlk

*Quizzen er præmiefri, men du kan læse svaret i mandagens avis

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu