Læsetid: 1 min.

Enid Blyton Dag

10. juni 2000

*I dag afholder Enid Blyton Society i England Enid Blyton Dag. Det foregår i The Gade Theatre, Rickmansworth, hvor en række prominente talere - bl.a. Blytons to døtre - vil give et indblik i Blytons omfattende verden. Og hvis du ikke lige kan huske, hvem Blyton egentlig er, kan jeg fortælle, at hun var en berømt engelsk børnebogsforfatterinde, der blandt meget andet skrev utallige, utroligt populære børnekrimier: De fem og Mysteriet om... for nu at nævne nogle af de mest berømte, som i hvert fald jeg slugte i store mængder som dreng. I sandhed en dame, der fortjener at blive hædret. Se mere på www.blyton.com eller www.blytonweb.co.uk. CMC

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her