Læsetid: 1 min.

Fodboldens højere retfærdighed

22. juni 2000

*Ola Nordmann gik onsdag aften fra vild jubel til bundløs hardangerfele-melankolsk fortvivlelse på bare to minutter, og elskere af offensiv fodbold har svært ved at få armene ned. De fantasiløst spillende nordmænd havde nemlig klaret 0-0 mod Slovakiet i Arnhem, og var dermed klar til at gå videre på bekostning af Spanien, der samtidig var bagud 2-3 mod Jugoslavien. Imidlertid var der lagt fem minutter til i det aldeles medrivende opgør i Brügge, og spanierne udnyttede overtiden til at score to gange til slutstilling 4-3. Facit: Spanien og Jugoslavien videre. j.k.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her