Læsetid: 1 min.

FOLK

29. juni 2000

Louis Armstrong
*En jazzfestival med musik fra A til Z åbner i dag i Montreal i Canada. A repræsenteres af Armstrongs musik, Z af bopsaxofonisten John Zorn. Iblandt høres levende jazz ved Herbie Hancock, Sonny Rollins, Ray Charles og Wayne Shorter.

Margaret Thatcher
*Jernladyens berygtede håndtaske vil blive bortauktioneret på Internet-aktion (handbag.com) fra 3. juli. Pengene går til en brystkræftorganisation. Hvad den vil indbringe? Slag på tasken... et antal pund.

Køkkenfolk
*Den internationale festival Køkkenfest 2000 finder sted i dag. Det markeres af en række danske restauranter - med eller uden røg.

Yoko Hara
*25-årig arbejdsløs akademiker blev valgt ind i det japanske parlament. Det var en af mulighederne for at få job, kommenterer hun.

Saint-Exupéry
*I dag er det 100 år siden, forfatteren af klassikerene Den lille prins samt Blæsten, sandet og stjernerne lod sig føde.

Filmfolket
*Denne eftermiddag har Det Danske Filminstitut inviteret al filmfolket til pindemadder og sommermøde i Bio Carl med orientering om ny ombygning af publikumsarealet, engelsksprogede film samt tanker om nye støtteordninger.

Dustin Hoffmann
*Den 62-årige skuespiller er arbejdsløs. Han har derfor fyret sit agentur, som ikke har kunnet skaffe gode roller. Skriv til Zentropa. Det har andre gjort med et godt resultat. Catherine Deneuve f.eks.

Redigeret af Kristen Bjørnkjær

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu