Læsetid: 1 min.

FOLK

3. juni 2000

Elizabeth II
*Der ventes omkring 2.000 demonstranter lørdag foran Buckingham Palace, hvor der er anmeldt en demonstration mod monarkiet. Hendes Britanniske Majestæt er sikkert "not amused." Moddemonstranter kan passende afsynge God Save The Queen.

Tony Curtis
*Blandt lørdagens fødselarer finder vi den amerikanske filmskuespiller Tony Curtis (75 år) . Ifølge den kulørte presse har han bevaret sin interesse for unge damer også på sine ældre dage.

Hans Larsen
*Den radikale hædersmand og tidligere redaktør på Skive Dagblad, Hans Larsen,
fylder lørdag 75 år. Sidst, vi hørte til ham, boede han vist nok på Samsø.

Belgiere
*Vort fodboldlandshold spiller lørdag en såkaldt venskabskamp mod Belgien i Parken. Det er et led i forberedelserne til det kommende EM. Da vi spillede mod Belgien ved EM i 1984, var det såvist ikke nogen venskabskamp. For nu at sige det skånsomt.

George Bizet
*Lørdag er 125-årsdagen for komponisten Bizets død i Paris. Om ikke han huskes for andet, bliver han det i alt fald for operaen Carmen, som blev førsteopført kort før hans død.

Ulla Dahlerup
*I rækken af kværulanter i Brokhovedernes Vagtparade er stafetten denne søndag eftermiddag nået til Ulla Dahlerup. Hun taler over emnet "Økologi, det dyre skidt." Det konventionelle landbrug har en trofast kampfælle i den gamle rødstrømpe. Denne gang er seancen henlagt til Færgekroen, Nyhavn 5.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu