Læsetid: 2 min.

K`nyt

22. juni 2000

Performance med humor
*Musik, der vil være humoristisk, risikerer meget nemt ikke at være spor sjovt. Men amerikaneren James Kochalka gør forsøget alligevel, når han i dag optræder på Vega og igen i morgen - Skt. Hans Aften - i Operaen på Christiania. James Kochalkas musik er blevet betegnet som børneviser på punkaftapning for voksne. Hans sange handler bl.a. om rotter og robotter, eller han synger om sin tap: "It's a magic finger pointing at all the pretty girls, eller om, at man skal vise Michael Jackson respekt, fordi ingen kan danse lige som ham, og "remember when the whole world loved him." James Kochalka med band kalder sig James Kochalka Superstar, og koncerterne har ry for at være småvanvittige performances. Kochalka har udsendt fire cd'er i USA.

Chat og debatpå Cafetv
*I aften mellem klokken 19 og 21 er der live-tv på internetadressen www.cafetv.dk. Debatten handler om fjernarbejde og fremtidens arbejdspladser, og gæst i programmet er Jørgen Huusom. Han er med i Projekt Fjernarbejde på Lolland-Falster, hvis mål er at lokke byboere tilbage på landet. Projektets filosofi er, at IT gør det attraktivt at flytte på landet, fordi man kan tage arbejdet med, og desuden mener Jørgen Huusom, at "mange byboer i virkeligheden gerne vil bo på landet." Hvis man har lyst til at kommentere påstandene bag projektet, er der mulighed for at tage en chat-debat med Jørgen Huusom.

Tegninger på toppen
*I dag åbner en udstilling af tegninger på toppen af Danmark. Det er Børne- og Kulturudvalget i Skagen, der på byens rådhus åbner dørene for en udstilling med tegneren Jørgen Mogensens fremstillinger af figurerne i Poeten og Lillemor. Udstillingen vises frem til den 20. juli.

Arnoldi fortæller om sin keramik
*Kunstneren Per Arnoldi holder i dag kl. 19.30 foredrag i Helsingør. Anledningen er en udstilling af Arnoldis keramik og skitser. I foredraget vil han fortælle om baggrunden for, at han har bevæget sig fra plakatkunsten til keramikken. Foredraget og udstillingen "100 krukker plus 100 krukker" kan opleves i Toldkammeret, Havnepladsen 1 i Helsingør.

Skyd på forfatteren
*"Skyd på forfatteren," opfordrer Hovedbiblioteket i København. Skydeskive er oberst Lars R. Møller, som for nylig udsendte bogen "Operation Hurricane - efterretningsvirksomhed før og nu." I dag stiller forfatteren op for at diskutere spørgsmål om, hvorvidt efterretningstjenesterne er en trussel mod demokratiet, eller om de er demokratiets beskytter. Arrangementet foregår på Københavns Hovedbibliotek, Krystalgade 15, i dag kl. 17-18.30.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her