Læsetid: 1 min.

Lån din yndlings-aversion

29. juni 2000

På Roskilde Festival kan du låne et menneske. Udvalget spænder fra bøsser til brøndby-fans

FORMAT - SOMMERTILLÆG

Er der et menneske, du normalt ikke kan udstå, så har du på Roskilde Festivalen mulighed for at låne vedkommende i et par timer. Foreningen Stop Volden arrangerer et menneskebibliotek, hvor publikum har mulighed for at låne sine yndlingsaversioner. Udvalget af menneskebøger spænder vidt og inkluderer bl.a. en overvægtig, en nydansker, en politimand, en bøsse og en brøndbyfan.
Bøgerne vil stå til rådighed for dem, som ønsker at tale med dem om deres holdninger og fordomme over for 'sådan nogle som dem'. Målet med biblioteket er at give festivalens gæster en chance for at gøre op med egne fordomme om bestemte typer af mennesker.
Bibliotekets bibliotekarer vil sortere useriøse lånere fra, og som noget særligt for dette bibliotek har bøgerne selv mulighed for at afslutte udlånet og returnere sig selv til biblioteket. Ellers er den maksimale udlånstid to timer.

*Læs mere om Roskildefestivalen i morgendagens format, der har det store smat-arrangement som tema

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her