Læsetid: 1 min.

Omfattende Sinatra biografi fra FBI

15. juni 2000

*Snart vil man kunne læse den formodentlig mest omfattende biografi, der nogensinde vil udkomme, Frank Sinatra. 'Biografien' er en redigeret udgave af FBI's Sinatra-dossier, den fylder 1.275 sider og følger Sinatra fra 1944 til 1972. The Sinatra Files giver angiveligt et overordentligt detaljeret indblik i Sinatras liv, omfattende såvel elskerinder, relationen til J. F. Kennedy og til mafiaen og omstændighederne omkring hans kassation som soldat. Men bogen dokumenterer også "FBI's privatlivskrænkende, ligefrem voyeuristiske metoder", skriver The Wall Street Journal.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her