Læsetid: 1 min.

Sommerkalender

29. juni 2000

FORMAT - SOMMERTILLÆG

Rock
*Skovdalen, Aalborg 
En af country & western-genrens helt store sangskrivere, Willie Nelson, der måske har skrevet country-nummeret over dem alle, Patsy Clines Crazy, er stadig på farten til trods for, at han er på vej mod 70 år.
Kl. 18.

*Skagen Vise-, folk- og blues-festivalen i Skagen, der i år fejrer 30-års jubilæum, lægger ud med danske Tørfisk og amerikanske Tempest.
Fra kl. 16.30

*Dyrskuepladsen,
Roskilde Danmarks største rockfestival, den i Roskilde, kan i sit program tilbyde alt inden for rock, world, techno, pop og heavy metal.
I dag blandt andre Nikolaj Nørlund, Juan de Marcos' Afro Cuban All Stars og Iron Maiden.
Fra kl. 17.30

*Kongens Have, Odense Koncert med Innocent Blood og Henning Stærk.
Kl. 19-22. Gratis

Klassisk
*Roskilde Domkirke Organisten Allan Rasmussen spiller værker af bl.a. Buxtehude, Muffat, Böhm og Bach.
Kl. 20.

Jazz
*Copenhagen JazzHouse
1-2-3 er, som navnet kan antyde, en trio. Med Lars Møller (tenorsax og fløjte), Thor Madsen (guitar) og Martin Andersen (trommer) har den en usædvanlig instrumentation, som snart også kan høres på cd.
Kl. 20.30

Kunst
*Galerie Mikael Andersen, København Noget om malerier. Som opfølgning på udstillingen Noget om tegninger fra foråret vises nu et ekstrakt af, hvad den danske kunstscene har produceret inden for maleriet i de senest årtier.
Bredgade 63. Ti.-fr. 12-17, lø. 10-14.

Scenen
*Tisvildeleje Supercrazy er den titelen på årets Tisvildeleje Revy - instrueret og koreograferet af Katja Dyring. De tre disco-klædte performere er Lissen Marschall, Chris Skytte og Karina Nus Pedersen, der i stramme bukser vil kommentere dagens samfund.
Tisvildeleje Revyen, Kulturtoget, Tisvildeleje Station, spor 3, 29. juni-13. aug., to+fre+sø kl. 21,
BilletNet 70 15 65 65.

Film
*TvDanmark 1 Syv astronauter blev i starten af 1960'erne amerikanske folkehelte, da de indtrådte i rumkapløbet med Sovjet. Men trods et superbudget forsager instruktør-forfatteren Philip Kaufman heroismen og giver et humoristisk og skævvinklet indblik i kunsten at være astronaut med nationens øjne hvilende på sig. Med Ed Harris, Scott Glenn, Dennis Quaid, Fred Ward, Sam Shepard og Babara Hershey.
The Right Stuff/Mænd af rette støbning. TvDanmark, to. kl. 21.00-00.20.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her