Læsetid: 2 min.

Sommerkalender 16. juni

16. juni 2000

FORMAT - SOMMERTILLÆG

Rock
*Parken For dem der stadig tror på det, er der EM-fodboldtransmission på storskærm mellem Holland og Danmark. Boney M og Bamses Venner leverer de musikalske afleveringer.
Boney M kl. 17:30, Bamses Venner kl. 19:00, fodbold kl. 20.45.

*Sønder Anlæg, Herning Grammy-vinderne Kashmir sørger for optakten til storskærmsfodbold i det jyske.
Fra kl. 17:30.

*Plænen i Tivoli Hip to be Square synger Huey Lewis & The News, der i 80'erne havde stor succes med let californisk vestkystrock.
Kl. 22:30. Også sø. kl. 20:00 i Ringsted Kongrescenter.

Klassisk
*Tivolis Koncertsal Det Kgl. Danske Musikkonservatoriums Symfoniorkester. Dirigent: Michel Tabachnik. Erik Højsgaard: Uropførelse. Alban Berg: Sieben Frühe Lieder. Carl Nielsen: Symfoni nr. 5
I aften kl. 19.30

Kunst
*Nikolaj Udstillingsbygning Nina Saunders er dansk bosat i London. Hendes kontroversielle, dadaistisk prægede værker ejer en egen skæv poesi. Hun er den eneste dansker , som er repræsenteret med endog flere værker i Saatchi Collection. Med udstillingen Efter stormen præsenteres hun for første gang for et dansk publikum.
Nikolaj Pl., Kbh. Dgl. 12-17. Åbn. i dag kl. 16-18. T. 6. aug.

Scenen
*Revy Odsherred Teaters Sommerrevy 2000, Vild i varmen Claus Flygare har sat sig for at genoplive revytraditionen i Odsherred - fordi det er sjovt. Han står selv på scenen med bl.a. Andrea Vagn Jensen og Henrik Ipsen - i tekster skrevet bl.a. af ham selv.
Egebjergvej 106, Nykøbing Sj. 16. juni-22. juli. Tlf. 59 93 05 06

Jazz
*Jazzcup, København Christina Nielsen høres, som så ofte p.t., på tenorsax i duo med pianisten Carsten Dahl, denne gang i Gothersgade 107. Kl. 15.30-18.30 (fri entré)

*Copenhagen JazzHouse Audun Kleive, den norske trommeslager, spiller også klaviaturer og synger i gruppen Bitt, sammen med sine landsmænd, Arve Henriksen (trompet og sang) og Ståle Storløkken og Christian Wallumrød (klaviaturer). Før koncerten er der EM-fodbold på storskærm. kl. 23

Film
The Nun/Nonnen. DR 2
*Audrey Hepburn, der døde i 1963, var en typisk 1950'er-stjerne med alt hvad det indebærer af urørlig glamour og romantisk aura. Allerbedst stod hendes aseksualitet måske til hovedrollen i Nonnen fra 1959, en af hendes bedste film. Dygtigt instrueret af Fred Zinnemann har filmen sin styrke i Hepburns portræt af den følsomme, men karakterstærke nonne, der i 1930'erne går i kloster for at blive sygeplejerske-nonne i Belgisk Congo.
Kl. 19.35-22.00

The Big Chill/Gensyn med vennerne TV3
*Kevin Kline er blandt de mange fremragende skuespillere, der var med til at gøre Lawrence Kasdans Gensyn med vennerne fra 1983 til en af sit tiårs mere markante film. Voldsomt dybtgravende er filmen ikke, dertil er der noget lidt for facilt afrundet over Kasdans eget manuskript, men den superbe rollebesætning giver banale situationer liv og skarphed.
Kl. 20.55-22.55

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her