Læsetid: 2 min.

Sommerkalender 19. juni

19. juni 2000

FORMAT - SOMMERTILLÆG

...Rock
*Gyngen, Århus Ikke vores, men jeres hedder arrangementet, hvor spillestedets scene står åben for alle, der mener at have noget musikalsk berigende at byde på.
Kl. 20.30. Gratis. Mejlgade 53

*Rust, København God gedigen roots-rock, i dette tilfælde pakket ind i steelguitar og mandolin, er amerikanske Tonics varemærke.
Kl. 21.00.

*Drop Inn, København Når Billy Cross på guitar, Flemming Ostermann på bas og Mik Schack på vaskebræt spiller op, står den på traditionel amerikansk blues.
Kl. 22

Klassisk
*Taarbæk Kirke, Klampenborg Der er sommerkoncert med herrekoret Brage, Damekoret Frejas Sal, kirkens kor samt forskellige sangsolister og instrumentaliser og organist Carl Ulrik Munk-Andersen.
Kl. 19.30. Gratis

*Tivolis koncertsal, København Der er koncert med Det Danske Drengekor, en pianist og en jazztrio, og aftenens program byder både på indslag af klassisk kormusik , danske sange og skandinavisk jazz.
Kl. 19.30. Gratis for havens besøgende

*Skt. Jakobs Sognegård, Østerbrogade 59 Ruders - Swensen Kvartetten spiller i Skt. Jakobs Sognegård. På programmet står musik af Haydn, Schubert, Dvorak og Ruders.
Kl. 20

Scenen
*Tryllehaven, Vanløse
20 kys til prinsessen hedder den udgave af H.C. Andersens eventyr Svinedrengen, der opføres i en børnevenlig udgave af teatertruppen Fyrtøjet.
Kl. 11 og 14 Jernbane Allé 46, ved Vanløse Station

*Frederiksborg Slot, Hillerød Slotsfestivallen byder på balletaften med dansere fra Den Kongelige Ballet og San Fransisco Ballet.
Kl. 21

*Hald Hovedgård, Viborg
Det vrimler med aser, jætter og drabelige dyster i familieteaterstykket Guderne må vide, der handler om den nordiske mytologi.
I dag og onsdag kl. 20.

*Jomfru Ane Teatret, Aalborg None er navnet på den multimedie-saga af Veronika Kær, der opføres. Den står på dans, drama, lyd, lys og musik ved gruppen Baal.
I dag og i morgen kl. 20

*Hillerød Slotsfestival
Solodanser Peter Bo Bendixen har igen arrangeret ballet til Frederiksborg Slot, nu med koreografi af bl.a. Tim Rushton og med dansere fra Den Kgl. Ballet og San Franscisco Ballet.
Hillerød Slotsfestival, Frederiksborg Slots Indre Gård, 19.-20. juni, tlf. 70 15 65 65

Kunst
*Gl Holtegaard Cobramaleren Else Alfelt (1910-1974) får nu posthumt sin første retrospektive udstilling. Udstillingen præsenterer et livsværk, der placerer hende som en af sin generations bedste malere. Der er 39 oliemalerier og 34 akvareller, som tidsmæssigt spænder fra 30'erne til ca. 1970.
Attemosevej 170, Holte. Ti. 11-20, on.-fr. 11-16, lø.-sø. 11-17. Til 27. aug.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her