Læsetid: 2 min.

Sommerkalender 23. juni

23. juni 2000

FORMAT - SOMMERTILLÆG

Klassisk
*Marselisborghallen, Århus Marselisborg Aarhus Symfoniorkester og Den Jyske Operas Kor spiller værker af Gade, Mascagni, Puccini, Bizet, Verdi, Strauss og Lange-Müller. Dirigent: Cecilia Rydinger Alin.
Fr. kl. 19.30

*Ålbæk Det Danske Sangselskab afholder festkoncert i forbindelse med et sangerkursus. Alle medvirkende fra kurset vil optræde med sange til tekster af Heinrich Heine og Josef von Eichendorff.
Ålbæk Skoles Aula, fr. kl. 17.00. Tlf. 3313 6530 (Sangselskabet)

Rock
*Plænen i Tivoli, København Et par millioner asiater kan ikke tage fejl, der må være noget ved det århusianske popband Michael Learns To Rock, siden de kan fejre så store triumfer i Østen.
Fr. kl. 22.00

*Musikhuset, Århus Kashmir, der har høstet fine anmeldelser og salgstal i Nordeuropa for albummet The Good Life, spiller op til Sankt Hans Fest.
Amfiscenen, fr. kl. 18:00.

*Rust, København I disse fodboldtider leveres danserytmerne af blandt andet det velklingende navn DJ Rummenigge.
Club Rust, fr. kl. 23

*Operaen, Christiania For dem der kan lide punkrock og tegneserier er der måske noget at komme efter, når James Kochalka Superstars gæster byen. Foruden at optræde med sit skingrende, skæve rock er Kochalka en undergrundstegner på vej frem i USA.
Kl. 21

Jazz
*Jazzcup, København Trommeslageren Michael Axen i trio med to andre førende unge jazznavne, Kasper Villaume (klaver) og Peter Hansen (bas).
Gothersgade 107, fr. kl. 15.30-18.30 (fri entré)

*Copenhagen JazzHouse Wonder Brass er en septet af unge danske musikere, som spiller moderniseret messingmusik à la New Orleans.
Fr. kl. 21.30
Kunst
*Museet for Fotokunst, Brandts Klædefabrik, Odense Længsel efter længslen. 6 fotografer i Norden er en udstilling med fotografier af Pia Arke, Grønland, Kristján Maack, Island, Eva Merz, Danmark, Fin Serck-Hanssen, Norge, Lars Tunbjörk, Sverige og Pekka Turunen, Finland.
Åbner i dag. Ti.-sø. 10-17. Til 13. aug.

For børn
*Nationalmuseet, København I dag åbner udstillingen På besøg hos Haddas bedstefar i Pakistan på Børnenes Museum i Nationalmuseet. Udstillingen, der skal give indblik i pakistanske børns dagligdag, er lavet i samarbejde med herboende pakistanere. Den indeholder bl.a. en basargade, hvor børnene kan 'købe ind' og en model af et pakistansk hus, hvor der på taget er spil, bøger og en video om Pakistan til fri afbenyttelse.
Ny Vestergade 10, København fra i dag kl. 13. Ti-sø kl. 10-17, børn under 15 gratis adgang

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her