Læsetid: 2 min.

Sommerkalender 24.-25. juni

24. juni 2000

FORMAT - SOMMERTILLÆG

Klassisk
*Stoense Kirke, Langeland I sommerperioden er der koncerter i Stoense Kirke. Ved weekendens koncert er det ingen ringere end Tokyo Kvartetten, der kommer og spiller musik for strygekvartet.
Lø. kl. 19.30 i Stoense Kirke. Billetbestilling hos Palle Købmand på tlf. 62551055

*Tivoli, København Radiosymfoniorkestret dirigeret af Gerd Albrecht spiller Gades Efterklange af Ossian, Mahlers Lieder eines fahrenden Gesellen, Rangströms Kong Eriks viser, Nielsens Symfoni nr. 3 Espansiva. Solister: Karl-Magnus Fredriksson, Anne Margrethe Dahl.
Tivolis Koncertsal, sø. kl. 19.30

Rock
*Dyrskuepladsen, Thisted Den hårde vestjyde Johnny Madsen og den bløde østjyde Poul Krebs er blot to fra danskrocken, der er repræsenteret på Thy Rock 2000.
Lø. kl. 14:00-24:00

*Skovdalen, Aalborg Sebastian, en af 80'ernes bohemer, fortsætter sine populære slots- og sommerkoncerter.
Sø. kl. 15 ved Nordjyllands Kunstmuseum. Billetsalg via Billetnet, tlf. 70156565

Scenen
*Kanonhallen, København
Sommerscene 2000 byder på 24 hours performance - en døgnforestilling, hvor et hold dansere, skuespillere og performere improviserer en handling frem, inspireret af hinanden og publikum. Ideen kommer fra den engelske performance-instruktør Stuart Lynch, der har valgt at bygge forestillingen op omkring 12 stationer på scenen, som de 12 medvirkende roterer imellem med fem minutters mellemrum. Publikum kan komme og gå, som de vil, under hele forestillingen.
Lø. kl. 12 til sø. kl. 12. Billetbestilling på tlf. 35432021

Film
*TV 2 Martin Brest, bedst kendt for den første Beverly Hills Cop og Midnight Run, debuterede her som 28-årig med en varm og vittig film om tre glemte New Yorker-pensionister, der røver en bank på Manhattan. Trioen er George Burns, Art Carney og Lee Strasberg - udsøgt selskab, med et særligt plus til den pragtfulde, dengang 83-årige dead pan-komiker George Burns.
Going in Style/Guld og gamle drenge. TV2, søndag kl. 23.10-00.50

Kunst
*Det Jyske Kunstakademi, Århus Kunstloppemarked. Studerende fra Det Jyske Kunstakademi sælger gammel kunst ... og ny i gammel indpakning.
Mejlg. 32-34. Åbner i dag kl. 12-17

*Pakhuset, Nykøbing S. Mylder af liv er en udstilling med værker af Erik Hagens, Gunnar Saietz, Niels Reumert, Jan Jensen, Svend Danielsen, Jens Bohr, Morten Tøgern og Eva Örhling. I skulpturgården kan sommeren over ses værker af Thomas C.B. Kadziola.
Åbner i dag kl. 14-16.30. Til 6. aug

Jazz
*Copenhagen JazzHouse Double Drums er en kvintet, som ikke kun rummer to trommeslagere (Mikkel Hess og Jeppe Gram), men også to saxofonister, Thomas Hass, der er gruppens leder, og Thomas Agergaard. Hertil en bassist (Yadam Gonzales).
I aften, kl. 21.30

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her