Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

30. juni 2000

Humberto Coelho
*Straks efter 1-2 semifinalenederlaget til Frankrig meddelte den portugisiske landstræner at han træder tilbage. Coelho tiltrådte i december 1997 og har med EM-semifinalepladsen opnået det bedste resultat nogensinde for en portugisisk landstræner.

Zhau, Li og Zhang
*Tre kinesiske 1. divisions-spillere - Zhao Long, Li Xiadong og Zhang Xuqing fra klubben Hebei Yishan - har fået livtidskarantæne, efter at de overfaldt en dommer. Dommer Yang Li er stadig indlagt efter trebandens overfald.

Björn Borg og John McEnroe
*De to bedagede tenniskoryfæer spiller søndag en velgørenhedskamp for syge engelske børn på Buckingham Palace. Kampen er arrangeret af Prins Andrew og vil blive spillet på slottets egen tennisbane for 750 inviterede tilskuere.

Allan Hansen
*Ultra-løberen tangerede onsdag den danske rekord i 'maraton maratonløb' - gennemførelsen af flest maratonløb. Lørdag løber Allan Hansen sit 54. maratonløb. Han er i gang med at slå Guinness' verdensrekord, der lyder på 86 maratonløb på ét år.

Kevin Keegan
*UEFA kritiserer på sin hjemmeside den engelske landstræner for at have
sagt, at England kunne vinde EM. Ifølge rapporten bør et land, der kun har opnået en EM-semifinale som det højeste i 34 år, ikke forvente nogen form for succes. Så ved
vi det.

Jose Antonio Camacho
*Mere EM-bagklogskab: Den spanske landstræner erkender nu over for den spanske presse, at det var en fejl ikke at udtage Real Madrids angriber Fernando Morientes til EM-truppen. En anelse sent, han finder ud af det.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her