Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

16. juni 2000

Peter Schmeichel
*Den store målmand er blevet en ældre herre, og hans træningstaske er blevet tilsvarende større. Faktisk er den kæmpestor. Udover det almindelige gear indeholder den tre mavebælter
og to par beskyttende bukser til opvarmning og kamp.

Kim Milton Nielsen
*Den danske EM-fodbolddommer skal dømme kampen mellem Tyrkiet og Belgien mandag. Milton var ellers genstand for voldsom kritik efter sin indsats i 1-1-opgøret mellem Tyskland og Rumænien. Her undlod han til rumænernes fortrydelseat dømme et straffespark.

Luis Figo
*Den driblestærke, portugisiske midtbaneelegantier er et hot navn ved EM. Ifølge verserende rygter er bl.a. det italienske mesterhold Lazio stærkt interesseret i at hente Figo til Rom for 400 millioner kroner. Men hans klub, Barcelona, vil ikke af med den 27-årige stjerne.

Colding & Jørgensen
*De to landsholdsspillere, Søren og Martin, kan i aften hver især fejre deres 25 kamps jubilæum, hvis de kommer på banen.

Jose Antonio Camacho
*Den spanske landstræner varsleren større udrensning i startformationen forud for søndagens kamp mod Slovenien. Ifølge Camacho er venstre-backen Agustin Aranzabal Alkorta og midtbanefolkene Fran og Juan Carlos Valeron i fare for en tur på bænken efter katastrofenederlaget på 0-1 til Norge.

Brian Steen Nielsen
*Selv om spillerne i går tilbragte 20 minutter i den danske presses selskab, forblev den præcise startopstilling i aften på 'De Kuip' i Rotterdam lidt af et mysterium. Bliver det Tøfting, Gravesen - eller Brian Steen Nielsen?

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her