Læsetid: 1 min.

Sværddragernes dans i Chile

14. juni 2000

*Udstillingen "Eyegoblack", der blev vist i Trapholt i foråret, med deltagelse af Michael Kvium, Christian Lemmerz, Niels Bonde, Erik A. Frandsen og den chilensk fødte kunstner Marco Evaristti åbnede i Chiles Nationale Kunstmuseum i Santiago sidste tirsdag i en væsentlig ændret udgave, men allerede nu er den - i kraft af Evaristtis famøse værk med sværddragere i blendere - blevet forsidestof og bliver ivrigt diskuteret i de elektroniske medier. Kort efter åbningen afbrød en gruppe aktivister fra Foreningen til Beskyttelse af Dyr og Planter strømmen til blenderne. Foreningen har anlagt sag mod kunstneren, der ønsker sin installation fjernet, nu hvor den mangler sin drivkraft. lb

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her