Læsetid: 1 min.

Om voksne

21. juni 2000

Formats eksperter om det vigtige i livet

FORMAT - SOMMETILLÆG

Det mindste panel
"Voksne er helt lige som børn. Nogle gange laver de varm mad, og så må vi godt være med, og en gang, hvor jeg var med til at lave mad, spiste jeg næsten en hel portion. Men en af de voksne spiste to portioner."
Malthe 5 år

"De er søde, de voksne. De slår ikke. Jeg kan lave sandslotte sammen med min far, og jeg er ved at lave en legeplads sammen med min far. Hvis jeg har slået nogen, så går de hen og siger det til en voksen. Men jeg er ligeglad. De voksne bliver ikke sure, det tror jeg næsten ikke. De bliver kun gale. Hvis man er gal, så er det rigtig skægt." Jacob

"Voksne er pæne, især når de tager pænt tøj på, når man skal til fødselsdag, og så har de langt hår."
Emilie 5 år

"De voksne er sjove, når de godt vil lege. Men de er kedelige, når de bare sidder og læser avis." Mads 6 år

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her