Læsetid: 1 min.

Om at bestemme

6. juli 2000

Det mindste panel

FORMAT - SOMMERTILLÆG

"Det er kedeligt at være med i en leg, hvor dem, der fandt på legen, bestemmer det hele. Det gør Adam nogle gange, så vil han lege bondegård. Hvis jeg bestemmer, skal vi lege lille cowboy." Mathilde 4 år

"Jeg bestemmer alt muligt. Jeg bestemmer, når jeg vil lege med mine boksehandsker, og når jeg vil lege med mine bøger."
Jacob, 4 år

"Min mor bestemmer derhjemme. Og vi har et lille hamster. Hun bestemmer, om jeg må få is, eller om jeg må lege, eller om vi skal gå tur. Hvis jeg skulle bestemme, ville jeg have is, om jeg skulle gå tur eller hvad for et slags kæledyr, jeg ville have."
Ninka, 5 år

"Min mor bestemmer, at jeg skal spise min aftensmad. Ellers får jeg ikke noget hygge."
Sissel, 6 år

"Hvis kongen findes, så skal de andre gøre, som han siger. I Nepal og Grækenland beder de til kongen. Der er det kongen, der bestemmer over landet. I Danmark findes kongen ikke i virkeligheden. Så bestemmer dronningen."
Saroj, 5 år

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her