Læsetid: 1 min.

Fakta

8. juli 2000

Vastrup, Sørensen, Hoffmeyer og Jespersen
*Claus Vastrup (født 1942) er professor og har siden 1972 været ansat på Århus Universitet, Økonomisk Institut. Claus Vastrup var fra 1986 til 1988 medlem af Det Økonomiske Råds formandsskab og fra 1988 frem til 1993 formand for Det Økonomiske Råd.
Han har tidligere været ansat i Danmarks Nationalbank og på Københavns Universitet. Claus Vastrup desuden medlem af bestyrelsen for Den Danske Banks Aktieselskab (udpeget af økonomiministeren), Dansk Udenrigspolitisk Institut og Danica Bank A/S.

*Christen Sørensen (født 1945) har siden 1982 været professor i nationaløkonomi på Syddansk Universitet - Odense Universitet. Christen Sørensen er uddannet cand.polit., var 1972-77 ansat i Det Økonomiske Råds sekretariat, og varetager nu, udover professoratet på Syddansk Universitet, en række tillidserhverv. Formand for Juristerne og Økonomernes Pensionskasse, Det Rådgivende Udvalg vedr. Grønlands økonomi og forretningsudvalget for Arbejderbevægelsens Erhvervsråd. Medlem af TV2's bestyrelse og medlem af Det Økonomiske Råd, samt Erhvervsankenævnet og Energiklagenævnet.

*Professor Erik Hoffmeyer (født 1924) er tidligere nationalbankdirektør fra 1965 til 1994. Har gennem sin lange karriere blandt andet været ansat på Københavns Universitet. Har haft en lang række tillidsposter, og er nu formand for Fondsrådet, Politiken-Fonden og Den rådgivende Komité for Miljøstøtteordningen for Østlandene.

*Jesper Jespersen (født 1948) har siden 1991 være ansat på Institut for Samfundsvidenskab på RUC. Er desuden medlem af Rådet for Europæisk Politik, Rådet for Fremtidsforskning. Har tidligere været ansat i Det Økonomiske Råds sekretariat.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her