Læsetid: 1 min.

FOLK

31. juli 2000

J.R.R.Tolkien
*Filmatiseringen af J.R.R. Tolkiens Ringenes Herre foregår i New Zealand under ekstreme sikkerhedsforanstaltninger. Tre mennesker er foreløbig blevet arresteret, bl.a. for at have taget videofilm af optagelserne. Den første af tre film ventes at få premiere næste år.

J.A. Engelbrechtsen
*I dag holder SiD afskedsreception for sin mangeårige næstformand, Jens Anker Engelbrechtsen. Det foregår i Forbundshuset, Kampmannsgade 4.

Al Green
*Den 54-årige rythm'n
blues-sanger Al Green har fået en gade opkaldt efter sig i hjembyen Memphis, Tennessee. Den ligger foran den kirke, hvor Green siden 1976 har været præst.

Ignacio Rábagos
*Fra i dag kan de hjemvendte fra industriferien besigtige den spanske kunstner
Ignacio Rabagos' ruminstallation, som er opstillet på Københavns Hovedbibliotek.

George W. Bush
*I dag indledes det republikanske partikonvent i Philadelphia. Der gives ikke præmier for at gætte, hvem der bliver nomineret til præsidentkandidat.

Martin Sheen
*Den amerikanske filmstjerne Martin Sheen har en søn, der har problemer med stoffer. Det har dog kun gjort farmand til høg på området - misbrugere skal behandles strengt, udtaler han.

Margrethe II
*Pligter, pligter, pligter - Hendes Majestæt Dronningen modtager denne mandag den ægyptiske ambassadør, dr. Shaaban Muhammad Shaaban, i afskedsaudiens i Chr. IXs Palæ.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her