Læsetid: 1 min.

FOLK

29. juli 2000

Klaus Pagh
*Teaterchef, filmproducent, instruktør og skuespiller Klaus Pagh fylder lørdag 65 år. Han har på det seneste været en del i Ekstra Bladet på grund af et bekendtskab med en yngre dame fra den mere eksotiske del af underholdningsbranchen.

Traktorfolk
*Ved Marielyst på Falster er der lørdag veteran-traktortræf. Folk, der kun interesserer sig for mærket Ferguson, mødes samme dag på Morsø Traktormuseum.

Mikis Theodorakis
*Den græske komponist og frihedshelt Mikis Theodorakis fylder lørdag 75 år. I 1970 kårede Århus-studenterne ham til deres æreskunstner.

Fnug
*I Skive er der lørdag fest for såkaldte Fnuggeliner og Fnugger - overvægtige mennesker. De vil udveksle råd og erfaringer og feste sammen. Der ventes mellem otte og ti ton deltagere.

Partnere
*Efter finsk forbillede holdes søndag DM i partnerløft på en 255,5 meter lang bane med forhindringer, bl.a. vandgrave, i Helsingør. Der er både en "human"- og en kæledyrsklasse.

Peter Poulsen
*Forfatteren, hvis smidige pen dette dagblads læsere også i perioder har kunnet nyde, fylder lørdag 60 år. Ud over egne værker har han beriget os med en række fremragende oversættelser. Og så har han en stemme og en diktion, man ikke sådan glemmer.

Billy Graham
*Den amerikanske evangelist Billy Graham - kendt som 'Gabardine-englen' -
besøger i denne weekend Holland som vært for Amsterdam 2000, en konference for evangelister og kirkeledere.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her