Læsetid: 1 min.

FOLK

8. juli 2000

Walter Matthau
*Filmstjernen Walter Matthau, som døde sidste lørdag, er blevet begravet ved en enkel ceremoni i Pierce Brothers Westwood Village Memorial Park i Los Angeles, hvor også Marilyn Monroe ligger begravet. "He wanted as little fuss made about it as possible", udtaler hans søn Charlie.

Ivan Vazov
*Søndag er 150-årsdagen for Ivan Vazovs fødsel. Hvis De ikke lige har ham præsent, var han Bulgariens store nationaldigter. Han deltog i og skrev om befrielseskampen i anden halvdel af 1800-tallet mod tyrkernes overherredømme.

California Girls
*Beach Boys' gamle surferdrøm er mere sandsynligt en brunøjet brunette eller en krølhåret sort pige end en langbenet, blåøjet blondine: Inden for det kommende år venter demografer, at hvide kommer i mindretal i solskinsstaten.

Klods Hans
*Den økologiske Klods Hans-karavane starter lørdag sit sommertogt. Udgangspunktet er Sorø, og endemålet Stege ventes nået 22. ds.

Bøsser og lesbiske
*Højdepunktet i det homoseksuelle sommertræf i Rom indtræffer lørdag med den store World Pride Rome 2000-parade.

Germaine Greer
*En forvirret kvinde ved navn Karen Burke har fået en betinget dom og et tilhold om ikke at opsøge den feministiske forfatter Germaine Greer. Den 19-årige Burke holdt i april i år kortvarigt Greer fanget i dennes hjem nær Saffron Walden, England.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu